Steun ons

Heel erg bedankt dat u tijd neemt om deze pagina te bezoeken. Wij kunnen elke vorm van steun gebruiken en zijn dan ook onze sponsors en vrienden heel dankbaar.

U kan ons orkest op twee manieren steunen, door vriend te worden van het GSO of als sponsor. Klik vooral door voor meer informatie

De organisatie van ons orkest en de projecten die we elk jaar opnieuw opbouwen brengen een kostenplaatje met zich mee dat niet te dekken valt door de inkomsten van de ticketverkoop alleen.

Wij steunen dan ook op onze sponsors die ons bijstaan en het mogelijk maken om als orkest steeds kwaliteitsvolle en unieke projecten te organiseren. Onze sponsors vormen een niet te missen onderdeel van het GSO-team.

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van ons orkest? U kan ons contacteren via mail, pr@ghentsymphonyorchestra.be. Zo kunnen wij u de nodige informatie bezorgen en kunnen we samen met u de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u erg dankbaar dat u dit wilt overwegen

Een orkest zonder vrienden, alles behalve compleet!

Als vriend van het Ghent Symphony Orchestra geniet u van exclusieve voordelen. Zo bieden wij u een VIP ticket aan voor onze concerten, alsook een kleine attentie bij aankomst. U komt ook met uw naam in het programmaboekje te staan. Onze vrienden vormen een niet te missen deel van ons orkest.

Bij ons wordt elke vriendschap op maat gemaakt en aangepast naar de wensen van onze vrienden. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen. Zo maken we onderscheid tussen vriendschappen met u, uw familie, uw vriendengroep, uw bedrijf, ea. Aarzel niet ons te contacteren om samen met ons uw persoonlijke formule op te stellen.

Bent u geïnteresseerd in onze ‘Friends, family and fools’ formule? Klik dan hier!