Ghent Symphony Orchestra
Steun ons Orkest

Steun ons Orkest

Heel erg bedankt dat u tijd neemt om deze pagina te bezoeken. Wij kunnen elke vorm van steun gebruiken en zijn dan ook onze sponsors en vrienden heel dankbaar.

U kan ons orkest op twee manieren steunen, door vriend te worden van het GSO of als sponsor. Klik vooral door voor meer informatie

Een orkest zonder vrienden, alles behalve compleet! Met uw steun wordt u “fan van het Ghent Symphony Orchestra”, alhoewel wij even hard van van u zijn! Onze vrienden vormen een niet te missen deel van ons orkest.

Jullie zijn zo ontzettend uniek, daarom hebben wij beslist dat elke vriendschap op maat gemaakt en aangepast wordt, naar de wensen van onze vrienden. Wij houden rekening met uw persoonlijke wensen; zo maken we onderscheid tussen vriendschappen met u, uw familie, uw vriendengroep, uw bedrijf, ea. en met aangepaste formules met VIP tickets, vermeldingen in programmaboekjes, website, etc. Aarzel niet ons te contacteren om samen met ons uw persoonlijke formule op te stellen.

Bent u geïnteresseerd in onze ‘fan van het orkest’ formule? Stuur ons dan een mailtje, info@ghentsymphonyorchestra.be 

De organisatie van ons orkest en de projecten die we elk jaar opnieuw opbouwen brengen een kostenplaatje met zich mee dat niet te dekken valt door de inkomsten van de ticketverkoop alleen. Wij steunen dan ook op onze sponsors die ons bijstaan en het mogelijk maken om als orkest steeds kwaliteitsvolle en unieke projecten te organiseren. Onze sponsors vormen een niet te missen onderdeel van het GSO-team.

Met trots presenteren wij u onze sponsors: Vlerick Business School, ArtistsUnited en Paypro Services

Bent u geïnteresseerd om sponsor te worden van ons orkest? Wij bieden u formules aan onder “ambassadeur” of “partner van het Ghent Symphony Orchestra”. Voor meer info kan u onze voorzitter, Eline Dewilde, contacteren via mail, eline-dewilde@hotmail.com. Zo kunnen wij u de nodige informatie bezorgen en kunnen we samen met u de mogelijkheden te bespreken.